Ballina Politikë Bardhi: Reforma zgjedhore nuk do të diktohet nga qeveria e votave të...

Bardhi: Reforma zgjedhore nuk do të diktohet nga qeveria e votave të blera, Parlamenti është vetëm…

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi, duke komentuar arritjet në Reformën Zgjedhore, shkruan ndër të tjera se pavarësisht se ‘Propaganda është më e ethshme se asnjëherë për të mbuluar thelbin e asaj që u arrit me ndërmjetësimin e partnerëve ndërkombëtarë, Reforma Zgjedhore nuk do të diktohet nga qeveria e votave të blera’

‘Propaganda është më e ethshme se asnjëherë për të mbuluar thelbin e asaj që u arrit me ndërmjetësimin e partnerëve ndërkombëtarë:

1.Reforma zgjedhore nuk do të diktohet nga qeveria e votave të blera.

2.Vendimet për reformën zgjedhore do të marren me konsensus jashtë Parlamentit ilegjitim.

3. Parlamenti është vetëm noter formal i vendimeve të tryezës politike.

Përfaqësimi në tryezën e reformës zgjedhore me një nga arkitektët e blerjes së votës është në turpin e PS. Në dorën tonë nuk është të zgjedhim kundërshtarin, por të bëjmë çdo gjë për zbatimin e reformës zgjedhore, që çon vendin drejt zgjedhjeve.

Në dorën e qeverisë është të heqë gjendjen e jashtëzakonshme dhe t’u hapë rrugë zgjedhjeve të lira e të ndershme’.

Exit mobile version