Ballina Politikë Veliaj, 273 milion lekë nga taksat tona vetëm për udhëtime jashtë shtetit,...

Veliaj, 273 milion lekë nga taksat tona vetëm për udhëtime jashtë shtetit, Zhupa publikon dokumentat

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa ka publikuar dokumentat ku shikohet se si Veliaj dhe njerëzit e afërt rreth tij në vitin 2019 kanë harxhuar 273 milion lekë vetëm për udhëtime jashtë shtetit.

Zhupa shkruan në një postim në Facebook se, Veliaj që del çdo ditë në tv sikur është në Tiranë, biles edhe në muajn e pushimeve verore, udhëton me shumë edhe se institucioni i Presidentit të Republikës që është institucioni që duhet të na përfaqesoj jashtë vendit!

Postimi i plotë i zëdhënëses së PD, Ina Zhupa

Bashkia e Veliajt ka harxhuar 273 milion lekë vetëm për udhëtime jashtë shtetit gjatë vitit 2019! Rreth 19 mijë euro çdo muaj shpenzime!

Ja ku kanë shkuar paratë tona për 2019, tek udhëtimet e Veliajt dhe të tijëve nëpër botë. Pa llogaritur këtu faturat nga 900 euro nata që ja u paguajnë oligarkët që marrin tenderat në bashki.

Për udhëtime jashtë shtetit kanë harxhuar: Më shumë para sesa parashikohen për projektet për rininë në 2020- vetëm 150 milion lekë. Më shumë para sesa parashikohen për projektet për gratë në 2020- vetëm 100 milion lekë. Më shumë para sesa parashikohen për qytetarët me sëmundje apo paaftësi- vetëm 156 milion lekë!

Veliaj që del çdo ditë në tv sikur është në Tiranë, biles edhe në muajn e pushimeve verore, udhëton me shumë edhe se institucioni i Presidentit të Republikës që është institucioni që duhet të na përfaqesoj jashtë vendit!

Po a ju kemi parë hajrin këtu udhëtimeve? A kemi marr fonde, financime për Tiranën? A ka donacione apo ekspertizë për Tiranën? Asgjë nga këto, ne kemi parë vetëm çmime imagjinare nëpër botë dhe që shoqërohen vetëm me buzëqeshje video selfie qe bën kryetari i emëruar i bashkisë Tiranë.

Exit mobile version