Denoncimi: Drejtoresha e shkollës gjobit rëndë prindërit e nxënësve!

Prindërit e shkollës, “Kongresi i Manastirit” i janë drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku shkruajnë se, drejtoresha Etilda Muhaj po i detyron mësueset që të mbledhin lekët për uniforma dhe shumica e prindërve nuk duan sepse vetë drejtoresha u tha në fillim të vitit të vijnë me bluza të bardha nxënësit dhe ne i blemë jo pak po nga 5-6 bluza, por tani në mes të vitit shkollor detyrohemi të blejmë uniforma me 22 mijë lekë dhe me cilësi që nuk e justifikon çmimin …

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Drejtoresha e shkolles Kongresi i Manastirit gjobit rende prindrit e nxenesve!

Ajo gjithashtu regullat nuk i ka per vete por per te tjeret!

Lexoni denoncimin e prindit dixhital. sb

Pershendetje dr.Jemi prinder te shqetesuar per femijet dhe financat tona. Ne shkollen Kongresi Manastirit drejtoresha Etilda Muhaj po i detyron mesueset qe te mbledhin leket per uniforma dhe shumica e prinderve nuk duan sepse vete drejtoresha u tha ne fillim viti te vijne me bluza te bardha nxenesit dhe ne i bleme jo pak po nga 5 -6 bluza. Tani ne mes te vitit shkollor detyrohemi te bleme uniforma me 22 mije lek dhe me cilesi qe nuk e justifikon cmimin.Kemi nga dy e nga 3 femije dhe nuk na i mban xhepi,dhe pse i paguam se mesuesit ja u kerkojne perdite femijeve.

Nuk dime te kete ndonje urdher te Ministrise se Arsimit per kete gje.Dhe nje shqetesim tjeter kemi: Nuk na rregjistronte femijen e dyte drejtoresha per ne klasen e pare kur femijen tjeter e kishim ne kete shkolle sepse ketu na takon. Per cudi dr.ne mes viti na sjell ne kete shkolle dy femijet e vet ne ciklin 9 vjecar duke i hequr nga shkolla ku ishin.

Dhe pse nuk u takon ketu sipas lagjeve.Nuk do shume mend kjo gje se dihet qe do kene lehtesira ne nota femijet e drejtoreshes.Me duket se ky eshte konflikt intresi.Nuk e dime a i di min.e arsimit keto.

Kur nje mesues qe jep vetem nje lende mesimi nuk i lejojne te japin mesim aty ku kane femijen e jo me te sjelli dr.femijet e vet nga nje shkolle tjeter ne shkollen ku eshte drejtuese.Ju lutemi publikojeni ss me pare dhe ju lutemi anonim sepse kemi femijet aty dhe na u bejne presion psikologjik dhe ne nota.