Tradhëtari i Kombit shpërndan harta në të cilat Kosova është fshirë si shtet dhe paraqitet si territor i Serbisë!

Ish-Kryeministri Berisha shklruan në një postim në Facebook se, Tradhëtari i Kombit (Rama) shpërndan harta nëpër botë, në të cilat Kosova është fshirë si shtet dhe paraqitet si territor i Serbisë!

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Tradhetari i kombit, Esad Toptani i Ri, pasi firmosi per Jugosllavine e Re ne Novisad shperndan harta vet dhe nga institucionet e shtetit te tij vasal te Beogradit, ne te cilat Kosova eshte fshire si shtet dhe paraqitet si territor i Serbise!

Kjo eshte harta qe ky tradhetar i kombit shperndan ne bote me Agjenisine e tij te Investimeve te huaja!Turpi e mbulofte! sb

82161466 1483907431770159 2832570625799749632 n