Gjeneral Ahmetaj: “Fuqia e lirisë së SHBA do të triumfojē mbi regjimin e Iranit”!

Gjeneral Ahmetaj, ekpert i lartë nē NATO, këshilltar për Sigurinë Kombëtare në PD shprehet se, “fuqia e lirisë së SHBA do të triumfojē mbi regjimin e Tranit” !

“”Të nderuar miq/bashkëkombas 🇦🇱,

Meqënëse Irani, është tema e nxehtë e ditës, çmoj relevante të ndaj një përmbledhje të fuqisē ushtarake të Iranit, që kushdo i/e interesuar mund ta gjej lehtësisht në internet = Global Military Power 2019!

Përtej prapagandës së militantëve të regjimit/ve dhe simpatizantëve të diktaturave, Irani është i listuar i 14 në listën e fuqisë globale; ka forcë aktive 523.000, buxhet të mbrojtjes 6.3 miliard 💵 ose rreth 120 herë me të ulet se SHBA = rreth 716 miliard 💵, etj !

Sigurisht, përtej fuqisë ushtarake të padiskutueshme të SHBA, pa asnjë mëdyshje fuqia e lirisë së 🇺🇸do tē triumfojë, mbi regjimet vrasëse dhe terroristët e pa fe!

🇦🇱 Solidaritet i merituar ndaj ushtarakëve 🇺🇸 dhe mbështetje e pakushtëzuar ndaj 🇺🇸, për kontributin “jetik” për paqen, sigurinë, stabilitetin, standatet demokratike dhe vlerat universale të qytetarëve kudo në botë!

Gjeneral (r) Piro Ahmetaj

https://www.globalfirepower.com/country-military-strength-detail.asp?country_id=iran&fbclid=IwAR147NNsT15U3F2_VqhgMUMD5XjIOqG5ik6b-LnJqLcYqv6L7MN_20IAXPw