Rradhë të gjata në Muriqan, qytetarët: Tmerr dhe torturë për të kaluar kufirin (Foto)

Edhe në doganën e Muriqanit qytetarët qëndrojnë në radhë për të kaluar kufirin. Qindra qytetarë po lenë vendin pas festive dhe po kthehen në vendet e punës jashtë shtetit por po përballen me radhë të gjata në pikat kufitare,.

Në doganën e Muriqanit qytetarët shprehen se po qëndrojnë në radhë më shumë se dy orë në të ftohtin e acartë.

“Kemi dy orë në radhë në makinë. Tmerr dhe torturë. Fëmijët e vegjël nuk po e durojnë më të ftohtin. Nuk është marra asnjë masë për të shtuar sportelet që të mos ketë radhë. Askush nuk na jep përgj9gje pse është krijuar kjo situatë”, shprehet një grua.

Edhe në pikat e tjera kufitarë vijon fluksi dhe radhët e gjata.

2

1

3

4

5