Studentët denoncojnë: Rama na gënjeu, Ministria ndryshoi kriteret. Që të fitosh bursë tani duhet…

Premtimet e kryeministrit Rama për studentët, për Paktin për Universitetin, kanë rezultuar gënjeshtrat e radhës.

Denoncimi vjen nga vetë studentët, të cilët shkruajnë në portalin ‘Studentët denoncojnë’ se, qeveria Rama i gënjeu për bursat.

Ministria ka ndryshuar kriteret, që nëse një student ka një prind invalid, nuk mund të marrë bursë, pasi duhet të ketë dy prindër invalidë.

Studentët me ironi shkruajnë se tani duhet t’i presin dorën apo këmbën edhe prindit tjetër, që të përfitojnë bursë.

“Miremengjesi premtimet e Kryeministrit…… ja heqin dhe ate pak bursë që marrin”!!!

auto kom1aa1577732510

Protesta tek MAS 2

Protesta tek MAS 1