Ballina Aktualitet Kryebashkiaku i Durrësit-Ramës: Në 3 janar njerëzit i nxjerrim nga hotelet…

Kryebashkiaku i Durrësit-Ramës: Në 3 janar njerëzit i nxjerrim nga hotelet…

Teksa inspektuan një pallat në Durrës, ku vetë ndërtuesi po bën riparimet e duhura, Edi Rama e pyeti kryebashkiakun e zgjedhur nga vetë ai me pndërhyrjen e Dakos, Zhuljen Varfaj për numrin e familjeve që kanë marrë bonuesin e qerasë.

Bledi Çuçi ndërhyn për ta nxitur të raportojë një shifër që është më bindëse.

Kur kryeministri e nxit bashkinë të komunikojë vetë me bankat për të ndihmuar banorët, kryebashkiaku i Durrësit e humbet sërish ritmin, duke njoftuar se kur do nxirren nga hotelet banorët e strehuar.

Kryetari i Bashkisë po ashtu flet përr refuzim lejesh ndërtimi dhe për nxjerrjen e banorëve në 3 janar nga hotelet ku janë akomioduar, por kryeministri nxiton ta korrigjojë.

Kryeministri tha se, pallatet e reja të dëmtuara do të riparohen nga ndërtuesit vetë, ndërsa ato të ndërtuara para viteve 90, do të jenë barrë e shtetit.

 

Exit mobile version