Ballina Politikë Çfarë po ndodh në PS? Ruçi mbledhje urgjente, shkarkohet kryetari i…

Çfarë po ndodh në PS? Ruçi mbledhje urgjente, shkarkohet kryetari i…

Gramoz Ruci ka mbledhur kryesinë e PS-së në Fier duke qenë se është edhe kreu i grupit të punës në qarkun e Fierit.

Në fund të mbledhjes mësohet se është shkarkuar kryetarja e PS-së në Bashkinë e Fierit Gentiana Cakrani. Mbledhja ka përfunduar rreth orës 19:00.

Burime brenda selisë roze në Fier pohuan se shkaku i shkarkimit është thyerje e rregulla të procesit zgjedhor në PS  dhe ndërhyrje ne proces.

Për të drejtuar PS-së janë ngarkuar deputetët Adelina Rista dhe Xhevit Bushi deri në zgjedhjen e kryetarit te ri të kësaj partie.

Exit mobile version