Eksperti gjerman: Qeveria Rama me fytyrë anti-perëndimore dhe kundër kombit shqiptar

“Qeveria Rama është kundër kombit shqiptar”. Kështu shkruan Martin Henze, këshilltari ekonomik pranë CDU-së, partisë së kancelares Angela Merkel, në një postim në rrjet.

Hanze, një prej kritikëve më të fortë të Kryeministrit Edi Rama, shkruan se zhvillimet në Shqipëri tregojnë fytyrën e vërtetë antiperëndimore të qeverisë së Edi Ramës.

“Një zhvillim interesant në Shqipëri na tregon ne evropianëve, se qeveria e Ramës dhe propagandisti i saj me lajmet e rreme tregojnë fytyrën e tyre të vërtetë antiperëndimore. Ata janë kundër kombit shqiptar në Ballkan. Kjo është tradhti e madhe kundër Shqipërisë, Kosovës dhe NATO-s”, shkruan Henze.

martin henze