Banorët e dëmtuar nga tërmeti të braktisur: Bashkia na ka përzënë, ikni se do t’ju marim në telefon

Në zonën e plepave ku ndodhen 300 apartamente, banorët shprehen të shqetësuar sepse nuk është bërë asnjë verifikim i ndërtesave dhe nuk kanë marrë ansjë përgjigje nëse duhet të jetojnë në këto banesa apo jo.

“Nuk ka ardhur asnjë njeri, kemi bërë ankesa në Bashki. Na kanë përzënë duke na thënë ikni se do t’ju marrin në telefon. Jana interesuar pronarët, por këtu nuk është paraqitur asnjë njeri.

Ata thonë për gazetarin Andi Qosja se muret janë të çara dhe jetojnë me frikë. “Ka ardhur një grup që ka parë kolonat, por nuk kanë vënë asnjë shenjë dalluesë për të ditur edhe ne se çfarë duhet të bëjmë”, shprehet një prej banorëve.

“I bëjmë thirrje shtetit të vijë sa më parë”, thonë banorët.

Një tjetër banor thotë se ka jetuar në pallat sepse se nuk ka ku të shkojë edhe pse janë të frikësuar./abcnews.al