Rradhë të gjata para Bashkisë, banorët: Po na sorrollatin, nuk na i kanë inspektuar shtëpitë

Një muaj pas tërmetit banorët e Durrësit presin në radhë të gjata përpara bashkisë, me shpresën që të marrin zgjidhje. Ata thonë për “ABC News” se bashkia i zvarrit procedurat, disa dosje për bonuset e qerave ju kanë humbur, e të tjerë ende janë duke kërkuar një grup ekspertimi që tu vlerësojë shtëpinë.

“Nuk ka ardhur njeri të thotë çfarë problemi keni. Nuk na thonë bën apo nuk bën pallati”, shprehet një banore.

Një tjetë banor tregon se edhe pse ka shënuar emrin për bonusin e qirasë përgjigja që ka marrë është se nuk ekziston i emri.

Të banorë tjerë të revoltuar tregojnë se anjeri nuk interesohet, “edhe pse qëndrojmë në rradhë ata ende nuk kanë marrë një përgjigje”, thanë banorët.

“Jam futur pesë herë në radhë dhe pesë herë kam dalë. Nuk më kanë dhënë rrugëzgjidhje”, shprehen banorët./abcnews.al