Këto zakone të këqija tregojnë se jeni më inteligjentë se të tjerët

Të rrish zgjuar deri vonë, të shash rregullisht dhe të jetosh në mënyrë të çrregullt, janë gjëra për të cilat nuk të përgëzojnë në shoqërinë tonë.

Madje njerëzit që kanë një (ose të tre) nga këto “zakone të këqija”, shpesh inkurajohen që të ndryshojnë në një moment të caktuar të jetë së tyre.

Por një ndryshim i vogël këndvështrimi dhe me disa prova të reja shkencore, këto zakone mund të marrin një kuptim tjetër.

Sipas “Bussiness Insider”, përdorimi i fjalëve të ndyra, të qëndruarit zgjuar deri vonë dhe të preferuarit e rrëmujës ndaj rregullsisë, interpretohen shkencërisht si shenja inteligjence.

Një krahasim i të dhënave të njerëzve që i kishin këto zakone me ata që nuk i kishin, ka rezultuar se këta të fundit, kanë treguar një nivel inteligjence më të ulët.
Një gjë e tillë është provuar nga tre studime të ndryshme.