Jo vetëm në stadiume, por edhe në klube shpërthejnë thirrjet: Rama ik!

Pas stadiumeve dhe gjimnazeve, thirrja “Rama IK”, tashmë ka njohur edhe një ambient tjetër.

Bëhet fjalë për clubet e natës, të rinjtë e së cilëve mesa duket mezi po e presin largimin e Ramës.

Një video e pazakontë ka mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA,  ku në një nga clubet më të njohura të natës, shkëputet energjia elektrike.

Të irrituar, të rinjtë të cilët ishin në entuziasmin e muzikës, shpërthyen në një melodi tjetër, që dëgjohej “Rama Ik”.

Kjo thirrje ka vazhduar gjatë gjithë kohës që nuk ka patur energji elektrike.

Qytetari shkruan

Pershendetje JOQ, ne nje nga klubet me te njohura te nates, kane ik dritat dhe po therrasin Rama ik. Anonim.”