Rama “bombardohet” në rrjetet sociale, (Memet)

Takimin i tretë në kuadër të të ashtuquajturit “Mini Shengeni Ballkanik” i zhvilluar në Tiranë nuk është pritur mirë në Kosovë por edhe në vendin tonë. Të gjithë kanë shpërthyer në reagime të ashpra kundër kryeministrit Rama.

Por kjo ngjarje nuk mund të shpëtonte në rrjet pa memet pikante. Fokusi kryesor janë prania e Aleksander Vuçiç dhe përjashtimi i Kosovës nga ky projekt.

Qytetarët i kujtojnë kryeministrit Reçakun, masakrën e serbëve ndaj shqiptarëve në Kosovë, ngjarje historike që Vuçiç e injoroi publikisht.

2 74

1 86

4 39

6 22

7 14

8 9