Paketa Anti-shpifje, shqiptarët në Vjenë protestojnë para zyrave të OSBE-së

Shqiptarët e Vienës kanë protestuar ditën e sotme para zyrave të OSBE-së. Pas miratimit të paketës Anti-shpifje, shqiptarët e Vjenës, me pankarta në duar janë drejtuar për në zyrar e OSBE-së dhe kanë protestuar në mënyrë paqësore.

Fotot e tyre janë publikuar nga gazetari Gjetgj Erebara, në profilin e tij në rrjetet sociale.

“Faleminderit shqiptarëve të Vienës që na e çuan protestën për lirinë e shprehjes te zyrat e OSBE.
“OSCE should uphold rights, not trade them (respektoni të drejtat, mos i shisni ato)”.
#FreedomofSpeechMatters
#FolSotNesërMundtëJetëVonë”,  shkruan Erebara në status.

vjene