Dy ngjarje historike për të mos u harruar!

Nga Piro Ahmetaj

Dëshiroj të sjell në kujtesë DY NGJARJE që meritojnë dhe do të mbeten përjetësisht në memorerjen e Kombit dhe mbarëshqiptarëve:

1. Si sot, 9 vjet më parë, u realizua ëndrra shekullore për lëvizjen e lirë!

2. Ndërsa, para 10 vjet vjetësh, antarësimi në Aleancën e vlerave Euroatlantike (NATO) !

• Dy vlera që na bashkojnë mbarëshqiptarët!

• Besoj se JO “vetëm rastësisht”, të dy janë nënëshkruar nga Lulzim Basha!

• Dy ngjarje historike, për të mos u harruar!!

Dy arritje MADHORE, shinat/themelet e Platformës-BASHA, që bëjnë diferencën se: “pa-prapagandë, pa-cinizma, pa-çitjane dhe tumane; pa zgurdulluar sytë, pa-mbushur hundët me drogë” ….

….. POR me “vizion, ekperiencë, dashuri, përkushtim, PËRULËSI, përgjegjshmëri shtetërore dhe me fuqinë e votës së lirë, do ja DALIM të përballemi me këtë sekt të rrezikshëm OLIGARKĒSH, si dhe të rikthejmë shpresën e mbarëshiptarëve se “LIRIA dhe demokracia FUNKSIONON”!

Kujtesa e BASHËS: “thirrje për kurajo fisnike”, se “misioni vazhdon”, si dhe të bashkuar rreth vlerave demokratike dhe sfidave të përbashkëta, do ja dalim!