Video nga Manza, banorët: Na nxorën nga kampi me premtimin për çadra dimërore, por as bonus qeraje nuk na dhanë

Në Manëz situata humanitare vazhdon të jetë shumë e rëndë. Banorët u kanë treguar përfaqësuesve të Partisë Demokratike, Gent Strazimiri, Xhemal Gjunkshi dhe Luan Baçi, se bashkia i ka nxjerrë nga kampi i çadrave me premtimin se do t’i fusë në çadra dimërore, por deri tani nuk është bërë asgjë për ta.

Në Manëz, në Ishëm dhe fshtrat përreth banorët jetojnë ose në çadra krejt të papershtatshme ose në shtëpitë e dëmtuara, në rrezik për shembje. Atyre nuk u ëhstë dhënë bonus qeraje, siç iu premtua nga përfaqësuesit e bashkisë dhe deputetët e PS.

Kjo është një nga zonat e goditura më rëndë nga tërmeti I 26 nëntorit, por banorët akuzojnë bashkinë dhe qeverinë për lënie në harresë.

Në Manëz situata humanitare vazhdon të jetë shumë e rëndë. Banorët u kanë treguar përfaqësuesve të Partisë Demokratike, Gent Strazimiri, Xhemal Gjunkshi dhe Luan Baçi, se bashkia i ka nxjerrë nga kampi i çadrave me premtimin se do t’i fusë në çadra dimërore, por deri tani nuk është bërë asgjë për ta. Në Manëz, në Ishëm dhe fshtrat përreth banorët jetojnë ose në çadra krejt të papershtatshme ose në shtëpitë e dëmtuara, në rrezik për shembje. Atyre nuk u ëhstë dhënë bonus qeraje, siç iu premtua nga përfaqësuesit e bashkisë dhe deputetët e PS. Kjo është një nga zonat e goditura më rëndë nga tërmeti I 26 nëntorit, por banorët akuzojnë bashkinë dhe qeverinë për lënie në harresë.

Gepostet von Partia Demokratike e Shqipërisë am Freitag, 13. Dezember 2019