Rama braktis Surrelin, gjithë mobiliet e pajisjet në disa trajlera…

Nga Agim XHAFKA

Mbrëmë te vila kryeministrore në Surrel janë parë disa trajlera. Në to u vendosën gjithë mobiliet e pajisjet që ishin brenda.

U vu re dhe Edi Rama duke ngarkuar një tavolinë dhe dy kolltukë. Në fytyrë i lexoheshin dhimbjet e hernies diskale, po mësuam se ai ndihmoi deri në fund.

Nuk u tërhoq.

Sa mbaroi boshatisja erdhën makina të shumta ushtrie që shkarkuan dhjetëra krevate portativë.

Zonja Rama atë çast mbajti një fjalë të shkurtër:

-Nga sot familja kryeministrore do të banojë te çadrat e tërmetit në Thumanë. Ndërsa populli i dëmtuar i Thumanës do të jetojë te vila jonë në Surrel. Kështu si ne do të zhvendosen dhe ministrat e deputetët.

Nga sot e tutje qeveria do të quhet Qeveri e Çadrave.

Nuk pranuan të lironin shtëpitë e tyre veç Ilir Meta dhe Lulzim Basha. Tashmë populli po e kupton se kush i do dhe kush i përbuz.

Më vonë pasi u nisën makinat me plaçkat e familjes kryeministrore, Edi Rama dhe zonja e tij ia morën më këmbë nëpër shi e nëpër baltë.

Deri në Thumanë 13 orë ecën duke u lutur për të mirën e popullit shqiptar.

Me dhimbje e lot në sy. Duke u lutur e duke shqiptuar fjalë të shenjta…

(Kështu do të shkruajmë pasi të miratohet ligji i censurës në media.)