Drejtuesi i “veteranëve” nuk e ka shkrepur asnjëherë gjatë luftës!

Nga Kastriot DERVISHI

Ish oficeri i Sigurimit, shoku odise, sot si biçim sekretari te organizata e “veteranëve”, deklaroi mbrëmë se nuk ka lëftuar dhe nuk ka shkrepur asnjë fishek kundër fashistëve dhe nazistëve, sepse “puna” e tij kishte qenë agjitpropi.

Por tha se duke mos qenë partizan kish qenë më i rrezikuar nga shokët në mal, se armiku mund ta kapte. Për kujtesë, ishte 9 vjeç kur filloi lufta dhe 14 kur mbaroi ajo.

Nuk rezulton në asnjë dokument të kohës të ketë qenë në llogari apo vëmendje të organeve të kohës.

Kujtoj se si hetues, e kishte për detyrë të merrte pjesë në ekzekutimet e dënimeve me vdekje gjatë diktaturës.

78826343 2569033236477829 5080663925658222592 n