Reagimi i fortë i Palokës ndaj Ramës: Shihni kë kemi kryeministër! (Video)

Nga Edi PALOKA

Monster! Mes femijeve ju ngre gishtin e mesit te rinjve qe po e kontestonin! Shihni ke kemi kryeminister!

Nuk mjaftohen qe kerkojne te festojne mbi germadha! Nuk mjaftohen qe perdorin dhe femijet per propaganden e tyre te shpifur! Tani ju tregojne dhe gishtin e mesit shqiptareve ne fatkeqesi, se ai gisht nuk ishte per ate grup te rinjsh qe e kontestuan ne shesh, po per te gjithe ata shqiptare qe sot me te drejte kerkojne te vendosen para pergjegjesise fajtoret!

Qe Ramen e kane leshuar nervat me kohe, kjo dihet, por nuk ja ka borxh kush deri ne kete pike. Ai do donte qe dhe pasi kane rene viktima dhe pasi ju eshte shkatrruar jeta e siguria elementare, shqiptaret te silleshin me te si ata te mjeret qe nxjerr ne ERTV, qe i puthin doren e i thone “Rrofsh sa malet”…

Ka njezet vjet qe ky e shpura e tij ju ngrene gishtin shqiptareve, te pakten tani boll me!!!

Gepostet von Edi Paloka am Dienstag, 10. Dezember 2019