Kur ju shan fqinji reagoni, kur ju shan Kryeministri heshtni…

Nga Elona CASLLI

Të shumta kanë qenë ngjarjet në këtë qytet, ku përplasjet mes një njeriu dhe një tjetri në një lagje, në një pallat apo edhe në një shkallë kanë lindur falë një gjesti të pahijshëm.

Djemtë janë zënë shpesh për shkak të fyerjes tipike – Të q…..sha motrën”.
Sedra e një djali prekej aq shumë, sa ky i fundit nuk mund të mos reagonte.
I njëjti reagim vinte edhe nga një shprehje tjetër tipike në debatet mes djemve – Të q….sha robt!

Djali që kishte pësuar fyerjen hakërrehej dhe bërtiste me të madhe: Më shau nga robt…

Po sot, çfarë po bëni?! Sot që Kryeministri i vendit po na shan me trung familjar deri në brez të shtatë?!

Ku shkoi hakërrimi?! Ku u struk?! Pse u shua kaq shpejt?!

Post Scriptum- Robt Rama!