Deklarata e fortë e gazetarit ndaj Ramës: Ti një…

Nga Telnis Skuqi

TI JE NJE MUT MUTI!

Në përgjithësi artistët nga natyra janë vet Zoti dhe nuk e ruajnë fare për Zotin e gjithëpushtetshëm.

Dy javët e fundit, Edi Rama ka nisur të predikoj dhe të lutet tek Zoti.
Thjeshtë ai vazhdon të mashtroj opinionin publik, ashtu siç ka mashtruar prej 20 vite gjatë pushtetit të tij.

Ku Tirana u përmbyt nga liqeni i saj, Rama fajësoj të paudhët që hapën portat.

Ku më 21 janar 2011 u vranë katër jetë, Rama fajësoj të paudhët që qëlluan në drejtim të protestuesve, por asnjëherë nuk kërkoj falje viktimave, madje iu premtoj drejtësi edhe pse ka 6 vjetë që është i gjithëpushtetshëm si Zoti në Shqipëri.

Ai përpiqet të fajësoj Zotin për katastrofën natyrore që përjetoj Shqipëria më 26 nëntor 2019, me shpresë së lutjet e tij do t’i dëgjoj Zoti për të shpëtuar të paudhët që firmosët lejet e ndërtimit dhe të fajësoj viktimat që besuan tek siguria e oborrtarëve.

O Edi!

Nuk është faji i Zotit që toka rrotullohet rreth vetes, rreth diellit, rreth galaktikës dhe rreth universit.

Faji për 51 jetët e humbura është i yti dhe oborrtarëve që të rrethojnë, sepse Zoti të ka thënë: – «Ruhu ti i pari, që unë të të ruaj», por ti nuk e ruajte fare as për lejet e ndërtimeve që firmose, as për jetët e këptura nga këputja e ndërtesave.

Pra, ti i konsiderove jetët e të humburëve si objekt ndërtimi, jo si qënie njerëzore.

Shkurt fare: Ti je një mut muti!