Berisha: Edvin Mafia poshtëron të gjallët dhe fyen të vdekurit! Turp!

Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postim në Facebook se, Edvin Mafia dha një dëmshpërblim cinik dhe fyes prej 1 milioionë lekë por jo për çdo viktimë por për familje.

Berisha shkruan se, ky është një akt cinik dhe fyes për viktimat sepse Edvini me amoralitetin e tij numëroi viktimat njëlloj si policia vrasjet.

Postimi i plotë

Edvin Mafia poshteron te gjallet dhe fyen te vdekurit!

Ai llogarit viktimat per efekte demshperblimi njelloje si policia numrin e vrasjeve! Turp!

Te dashur miq, Edvin Mafia dhe nje demshperblim cinik dhe fyes prej 1 milioione leke por jo per çdo viktime por per familje. Pra u demshperblyen njelloj si nje familje qe humbi nje njeri te dashur ashtu dhe familjet qe humben 7 e 8 anetare nga termeti.

Ky eshte nje akt cinik dhe fyes per viktimat sepse Edvini me amoralitetin e tij numeroi viktimat njelloj si policia vrasjet. Per policine vrasja ne nje ngjarje kriminale e 4 personave konsiderohet nje vrasje dhe llogaritet jo si kater por si nje. Kete standart perdori Edvini per viktimat e termetit qe nuk mund ta bente kurre nje njeri me nje nonagrame njerezi. Perveç kesaj, 24 viktimat e Thumanes dhe disa nga ato te Durresit jane vrasje e mirefillte shteterore padashje, pasi u neglizhua teresisht nga narkoshteti demtimi i pallateve nga termeti i 22 shtatorit.

Denoj me ashpersine me te madhe qendrimin e ulet, cinik, çnjerezor ndaj viktimave te termetit te Edvin Mafise dhe ju bej thirrje qytetareve te mos mashtrohen nga kreu u meduzes por te ngrihen sa me pare per hedhjen e tij ne koshin e plehrave te historise! sb