3 veçori nga përballja me hajdutët që rrëmbyen Sharrën

Jamarbër Malltezi

1. Degjese publike ku asnjeri nga folesit/ekspertet e paguar nuk njihte pronaret e kompanise per te cilen po punonin nuk kish ndodhur ndonjehere.

2. Degjese publike per nje ndotes kaq te madh qe do djege 800 ton plehra cdo dite ku te mungoje Bashkia dhe Ministria e Mjedisit nuk kish ndodhur ndonjehere.

3. Nje “Sorosist” – ish kryetar i Mjaft e tani gazetar i paguar nga Soros dhe ambasadat per kinse standard nderkombetar ne gazetari – qe nuk guxon te shkruaje nje fjale per debatin dhe argumentet qe solli opozita rralle e gjen ne gazetari. Hallexhi…