Prindrit në protestë për shkollën “Emin Duraku”, reagon Berisha: Luajnë dhe me jetën e fëmijëve!

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një prindi, i cili shkruan se, prindërit kanë nënshkruar një peticion ku kërkojnë vënien në dispozicion të një akti ekspertimi që certifikon sigurinë e ndërtesës së shkollës “Emin Duraku”.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Prindrit ne proteste per shkollen Emin Duraku.

Lexoni denincimin e prindit dixhital. sb

Doktor situata tek shkolla emin duraku. Prinderit kane nenshkruar nje peticion ku kerkojne venien ne dispozicion te nje akti ekspertimi qe certifikon sigurine e nderteses. Deri atehere femijet nuk do te shkojne ne shkolle. U kerkua ky dokument por nuk u dha. U tha se eshte ne ministrine e arsimit. Me shume respekt.

1 49

2 40