I Çmenduri me këmbët përpjetë edhe në Zyrën e OSBE (Fotot)

Shqipëria ka marrë zyrtarisht kryesinë e OSBE-së dhe këtë e ka njoftuar ministri i Jashtëm në detyrë Gent Cakaj, nëpërmjet një postimi në Facebook.

“Sot në Ministerialin e OSBE-së në Bratislavë Shqipëria zyrtarisht merr Kryesinë e OSBE-së”, shkruan ai.

Por ajo që i habit të gjithë është qëndrimi i Ramës në zyrë, në pritje të marrjes së kryesisë së OSBE nga Shqipëria. Rama duket mjaft rehatshëm, teksa shfaqet në video me të dyja këmbët e vendosura mbi tavolinë. Ndërsa të pranishmit i shërbejnë kafe dhe kek.

Edi Rama do të marrë detyrën e “Chief-in-Office”, drejtues për një vit, periudhë që Shqipëria do të ketë presidencën e OSBE.

3 24

2 32

1 37