Dakot me Ramën në krye po vijnë vërdallë, jo për të ndihmuar qytetarët, por “për të mbyllur ato letrat”…

Nga Edi PALOKA

Pak dite me pare Rama ju sul si kafshe nje banoreje fatkeqe pse guxoi te drejtonte gishtin e akuzes ndaj “xhuxhit”.

Dje ne mbledhjen e qeverise fjalet e para i kishte kunder atyre qe kerkojne pergjegjesit per pasojat e renda qe mund te ishin shmangur.

Si hileqar i vogel deklaroi se, “ndertuesit nuk do i hedhim tani ne goje te KÇK qe mezi pret…”

Me kete deklarate hileqari, indirekt e kufizoi rrethin e personave pergjegjes vetem tek ndertuesit, po dhe per ata nxorri si “mbrojtje” justifikimin se nuk mund te gjykohen nga KÇK!

Ne te dy rastet Rama tregoi se shqetsimi i tij madhor keto dite nuk jane problemet e qytetareve, por shpetimi nga pergjegjesite i grupit te tij. E pergjegjes per pasojat e renda qe edhe mund te shmangeshin nuk jane vetem ndertuesit qe mund te kene abuzuar, por dhe ata qe i lejuan te abuzojne.

Pergjegjes jane ata qe jo vetem nuk morren masa pas termetit te 21 shtatorit por benin ironi e deklaronin zyrtarisht se jemi me te pregatitur se kurre per termetet…

Pergjegjes jane ata qe si Llesh ministri sot, me 21 shtator i kthyen banoret ne ndertesa te rrezikuara duke ju dhene “garanci” partie e duke i bere viktima ne termetin e 26 nentorit.
Keta jane pergjegjes me Ramen ne krye, prandaj tani vijne verdalle, jo per te ndihmuar qytetaret po “PER TE MBYLLUR ATO LETRAT…” e per te dal dhe nje here si “akullore” perpara viktimave.

Pak dite me pare Rama ju sul si kafshe nje banoreje fatkeqe pse guxoi te drejtonte gishtin e akuzes ndaj “xhuxhit”.Dje ne mbledhjen e qeverise fjalet e para i kishte kunder atyre qe kerkojne pergjegjesit per pasojat e renda qe mund te ishin shmangur.Si hileqar i vogel deklaroi se “ ndertuesit nuk do i hedhim tani ne goje te KCK qe mezi pret…”Me kete deklarate hileqari , indirekt e kufizoi rrethin e personave pergjegjes vetem tek ndertuesit, po dhe per ata nxorri si “mbrojtje” justifikimin se nuk mund te gjykohen nga KCK!Ne te dy rastet Rama tregoi se shqetsimi i tij madhor keto dite nuk jane problemet e qytetareve, por shpetimi nga pergjegjesite i grupit te tij. E pergjegjes per pasojat e renda qe edhe mund te shmangeshin nuk jane vetem ndertuesit qe mund te kene abuzuar, por dhe ata qe i lejuan te abuzojne. Pergjegjes jane ata qe jo vetem nuk morren masa pas termetit te 21 shtatorit por benin ironi e deklaronin zyrtarisht se jemi me te pregatitur se kurre per termetet…Pergjegjes jane ata qe si Llesh ministri sot, me 21 shtator i kthyen banoret ne ndertesa te rrezikuara duke ju dhene “garanci” partie e duke i bere viktima ne termetin e 26 nentorit.Keta jane pergjegjes me Ramen ne krye, prandaj tani vijne verdalle , jo per te ndihmuar qytetaret po “PER TE MBYLLUR ATO LETRAT…” e per te dal dhe nje here si “akullore” perpara viktimave.

Gepostet von Edi Paloka am Donnerstag, 5. Dezember 2019