Kjo është Shqipëria e vërtetë e njerëzve me zemër të madhe! (Foto)

Kryetari i PD, Lulzim Basha bashkëbisedoi sot me 120 banorët e dëmtuar nga tërmeti në Durrës, që janë strehuar nga banorët e Unazës së Re në Tiranë tek Astiri. Basha ka përgëzuar banorët e Unazës së Re që kanë hapur zemrat dhe dyert për njerëzit e prekur nga tërmeti.

“Sot me banoret e Unazes se Re qe kane hapur zemrat dhe dyert per njerezit e prekur nga termeti.

Ata qe kane vuajtur per nje vit me radhe pasojat e termetit te korrupsionit shteteror, jane ofruar te paret per te strehuar 120 persona te goditur nga termeti i 26 nentorit.

Mirenjohje te thelle per te gjithe kontribuesit e unazes se re, per mjeket, psikologet, donatoret dhe vullnetaret.

Kjo eshte Shqiperia e vertete e njerezve me zemer te madhe dhe dashuri e mbeshtetje pa kushte per njerezit ne nevoje!”, shkruan Bashan ë një postim në Facebook.

5 7

8 2

1 21

2 15

3 12

 

6 6

7 2

9 1

10

11 24 11