Berisha publikon fotot: Mafiozi i mirënjohur i ndërtimeve, Sadri Abazi po prish katet shtesë…

Ish-Kryeministri Sali Berisha i ka publikuar pamjet e fundit me këtë shënim: “Mafiozi i mirënjohur i ndërtimeve, Sadri Abazi, po prish katet shtesë që po ndërtonte. Lexoni mesazhin, shikoni fotot e qytetarit dixhital!”

“Ky është Sadri Abazi dhe pallati i tij në plazh, zona “Iliri”. Para tërmetit të datës 26, ai ka qenë duke ndërtuar dy kate pa leje dhe po i prish ato dy kate. Në foton lart dallohet”, shkruan Berisha.

Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha

Mafiozi i mirenjohur i ndertimeve, Sadri Abazi po prish katet shtese qe po ndertonte.

Lexoni mesazhin shikoni fotot e qytetarit dixhital! sb

Ky eshte Sadri Abazi dhe pallati I tij në plazh zona iliri
Para termetit të dt 26 ai ka qene duke nderruar dy kate pa leje dhe po I prish ato dy kate
Në foton lart dalloj et.

2 16

3 13

4 12