Ballina Kryesore Katet shtesë të Sadri Abazit sollën katastrofën e pallatit në Durrës

Katet shtesë të Sadri Abazit sollën katastrofën e pallatit në Durrës

Babëzia e ndërtuesve të pushtetit që mbajnë edhe poste të larta publike kanë bërë që pasojat e tragjedisë së tërmetit të jenë edhe më të mëdha. Durrësi është qyteti më i goditur dhe tani ka nisur të bëhet transparencë edhe mbi shkaqet e tjera të rrënimit të pallateve.

Një ndër këto është babëzia e ndërtuesve me imunitet politik. Sadri Abazi është njëri prej tyre. Ai ka ndërtuar kate shtesë mbi lejen e ndërtimit uke sjellë tani një katastrohë në një pallat gjigand banorët e të cilit i kanë blerë hyrjet shumë shtrenjtë.

I mbetet Prokurorisë që të reagojë dhe të vendosë drejtësinë për çdo shkelje që ka sjellë pasoja mjaft të rëna për qytetarët durrsakë.

Fatbardha Kadiu denoncon katet shtese te Sadri Abazit dhe veprimin kriminal pas termetit: Sadri Abazi dhe babezia e rilindjes. Ky njeri eshte për burg.

Brenda 24 oreve të termetit vjen në zonen e plazhit të prish me urgjencë dy kate shtese të ndertuara pa leje. Lart dallohen prishjet.

Exit mobile version