Berisha paralajmëron Ramën: Larg duart nga artistët! (Video)

Ish-Kryeministri Sali Berisha e ka cilësuar si akt të shëmtuar kriminal, tentativën e Policisë, për të arrestuar aktivistët e Shoqërisë Civile që denoncuan shkarkimin e një sasie ndihmash në Ministrinë e Brendshme dje. Berisha e ka vlerësuar reagimin e Policisë ndaj atij denoncimi, si “kapje me presh me dorë”.

“Narkobanditë me uniformë, shkruan Berisha në Facebook, kërkojnë të arrestojnë aktivisten e njohur të Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit Kombëtar, znj. Adriana Kalaja, sepse ajo filmoi shkarkimin e ndihmave të vjedhura nga një makinë jo e narko policisë, në Ministrinë e Brendshme. Narkopolicia deklaroi se ato ishin ndihma të vjedhura, por ishin sjellë aty për ekspertizë.

Mirëpo duke mos përjashtuar këtë, shumë gjëra flasin kundër këtij varianti. Së pari, pse ndihmat e vjedhura të mos transportoheshin me makina të narkopolicisë;  së dyti, hetimi i vjedhjes së tyre është çështje e prokurorisë dhe jo e Shërbimit të Brendshëm; së treti, përpjekja për arrestimin e aktivistes që regjistroi videon është si reagimi i atij që kapet me presh në dorë.

Së fundi, reagimi i gjeneral Hashashit me gjuhë ordineri pas përgënjeshtrimit zyrtar të SHÇMB, flet në favor të kapjes me presh në dorë.

Duke dënuar këtë akt të shëmtuar kriminal të narkopolicisë, le të falenderojmë, përzemërsisht znj. Adriana Kalaja per videon perlë që ka regjistruar”.

Narkobandite larg duart nga artistet!Narkobandite me uniforme kerkojne te arrestojne aktivisten e njohur te Aleances per Mbrojtjen e Theatrit Kombetar zj Adriana Kalaja sepse ajo filmoi shkarkimin e ndihmave te vjedhura nga nje makine jo e narko policise ne Ministrine Brendshme. Narkopolicia deklaroi se ato ishin ndihma te vjedhura por ishin sjelle aty per ekspertize. Mirepo duke mos perjshtuar kete, shume gjera flasin kunder ketij varianti. Se pari pse ndihmat e vjedhura te mos transportoheshin me makina te narkopolicise, se dyti hetimi i vjedhjes se tyre eshte çeshtje e prokurorise dhe jo sherbimit te brendshem, se treti perpjekja per arrestimin e aktivistes qe rregjistroi videon eshte si reagimi i atij qe kapet me presh ne dore. Se fundi, regimi i gjeneral Hashashit me gjuhe ordineri pas pergenjeshtrimt zyrtar te ShÇMB flet ne favor te kapjes me preshe ne dore. Duke denuar kete akt te shemtuar kriminal te narkopolicise le te falenderojme miq perzemersisht zj Adriana Kalaja per videon perle qe ka rregjistruar sot. sb

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 2. Dezember 2019