Video/ Ja si Ministria e Brendshme vjedh ndihmat e të prekurve nga tërmeti

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar videon ku duket qartë se si ndihmat e të prekurve nga tërmeti dërgohen në Ministrinë e Brendshme.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Video per te cilen qytetari meriton çmim!

Miq, nje qytetare filmon momentin kur nga nje makine dalin qeset me ndihma dhe hyne ne Ministrine e Brendshme. Video u komentua si pamje pervetesimi nga punonjes te Ministrise por narkozyrtaret deklaruan se ishin ndihmat e pervetsuara nga punonjes policie qe u sollen si prova prane Sherbimit inteligjent te policise.

Dhe nuk perjashtohet mundesia qe kjo te jete e vertet megjithese gjuha prej ordineri e gjenaral hashashit ngjall shume dyshimi. Por cilado qe te jete e verteta duhet te falenderojme me mirenjohje qytetaren per guximin dhe syçeltesine qe ka treguar dhe videon perle qe ka bere! Faleminderit. sb

Video per te cilen qytetari meriton çmim!Miq, nje qytetare filmon momentin kur nga nje makine dalin qeset me ndihma dhe hyne ne Ministrine e Brendshme. Video u komentua si pamje pervetesimi nga punonjes te Ministrise por narkozyrtaret deklaruan se ishin ndihmat e pervetsuara nga punonjes policie qe u sollen si prova prane Sherbimit inteligjent te policise. Dhe nuk perjashtohet mundesia qe kjo te jete e vertet megjithese gjuha prej ordineri e gjenaral hashashit ngjall shume dyshimi. Por cilado qe te jete e verteta duhet te falenderojme me mirenjohje qytetaren per guximin dhe syçeltesine qe ka treguar dhe videon perle qe ka bere! Faleminderit. sb

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 2. Dezember 2019