Ballina Kryesore I sulet me ulërima qytetarit që ja kanë çuar gruan në hotel...

I sulet me ulërima qytetarit që ja kanë çuar gruan në hotel pa e pyetur

Psikopati është bërë për tu lidhur. Situata e vështirë e pas tërmetit duket e ka bërë të jetë në një gjendje mjaft të rënduar psikologjike dhe kjo dëshmohet në çdo alje publike të tij.

Eshtë parë të mbajë në ajër një foshnje dhe ta rrotullojë atë, ndërsa fytyra prek skizofreni e qeshur është më të vërtetë e frikshme për njerëzit normalë. Përgjatë gjithë ditës ka vijuar me doza të larta agresiviteti ndaj gazetarëve dhe qytetarëve.

Për çdo dalje kërcënon mediat dhe gazetarët, duke I paralajmëruar prej veprimje absurde dhe hapa të një të sëmuri mendo që kërcënon këdo që i del përpara. Kjo ka ndodhur edhe4 në orët e pasdites.

Një qytetar ka qenë viktimë e zemërimit të kryeministrit shqiptar, Edi Rama.
Derisa po mundohej të shpjegonte një problem të tijin Ramës, ky i fundit nuk e morri parasysh fare dhe u tërbua me të.

Rama fillimisht e thirri afër personin në fjalë, dhe pastaj i pari i tregoi atij problemin me të cilin përballej. Sipas tij ja kane marre gruan pa lejen e tij dhe ja kishin çuar ne hotel ne Golem. Rama e “qeteson” duke i bertitur, “mire ta kane bere, shko dhe ti me autobus ne Golem”.
Por Rama nuk e honepsi fare duke u sjellur me arrogancë ndaj tij.

Exit mobile version