Ekzistencën e “shtetit” e ndjen kur vjen të të arrestojë, jo kur ka ka detyrim të të ndihmojë!

Nga Gent STRAZIMIRI

Kjo shtëpi është klasifikuar “e rrezikshme”, “e pabanueshme”, gjatë tërmetit të 21 shtatorit!

Pasi pati marrë lejen përkatëse në njesinë administrative, kryefamiljari pati nisur menjëherë rindërtimin dhe forcimin e saj me kollona betoni, siç shihet, në themelet e vjetra, madje duke shfrytëzuar edhe çdo pjesë të murit të vjetër ende në këmbë!
“Shteti” E KA ARRESTUAR një natë për “ndërtim pa leje”…(?!), sepse “shteti” paska dhënë leje vetëm për, citoj, “bariera”(?!)

Në natën e 7 pas tërmetit të 26 nëntorit, “shteti” nuk është dukur ende t’i sjellë një çadër familjes SË PASTREHË të “kriminelit” të arrestuar, sepse po ndërtonte strehën për familjen e tij, ME LEJEN e “Shtetit”, pa i kërkuar ASNJË NDIHMË “Shtetit” …
Kush deshi “SHTET”, qe ku e ka!
TA GËZOJË!
KAQ!

2 7

1 11