Arrogant dhe papërgjegjshëm, ja si fyen dhe tall qytetarët e dëmtuar nga tërmeti

Arroganca e kryeministrit Edi Rama dhe tallja e tij me qytetarët në këto ditë tmerri, vijon ende.

Së fundmi, ka qenë një burrë i cili ka rënë pre e talljes dhe fyerjes së shefit të qeverisë.

Biseda e kryeministrit me qytetarin

Rama: Ça ke mo ça ke? Hë, lere të kalojë! Ça ke?

Qytetari: Më kanë marrë grun, ma kanë çu n’Golem.

Rama: Ça të kanë bë?

Qytetari: Ma kanë marrë grun, e kanë çu n’Golem

Rama: Hëëëëë. Si ta kanë çu n’Golem gruan?

Qytetari: E kanë marrë grun pa m’pyt mu.

Rama: Gruaja paska më shumë mend se ty se ka shku në hotel. Shko merr autobusin dhe shko te gruja. Më kanë marrë grun, ma kanë çu në Golem. Ej Zot! O Zot…