Pse u fshinë nga portali i Qeverisë donacionet me monedhë të huaj?

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar në faqen e tij në Facebook një mesazh i cili denoncon mundësinë e abuzimit me fondet dhuruara pas tërmetit të rëndë që goditi Shqipërinë.

“Denoncohet fshirja e donacioneve në monedhë të huaj nga portali i qeverisë”, shkruan Berisha duke publikuar edhe mesazhin e postuar në rrjetet sociale.

Postimi i ish-Kryeministrit bashkë me mesazhin dhe fotot

Denoncohet fshirja e donacioneve në monedhë të huaj nga portali i qeverisë. Lexoni postimin dhe shikoni foton e tij. sb

1

2