Ballina Kryesore Basha paraqet foto të rënda në Shkozet: Asnjë ndihmë, koha nuk pret!

Basha paraqet foto të rënda në Shkozet: Asnjë ndihmë, koha nuk pret!

Kryetari i opozitës, Basha ka postuar në faqen e tij në facebook foto të tmerrshme të pasojave të tërmetit në Shkozet , ndërsa ka shtuar se deri tani askush nuk ka shkuar që ti vizitojë dhe ende nuk kanë marrë ansjë ndihmë, ndonëse janë në kushte mjaft të vështira.

Postimi i Bashës

“Pasdite në lagjen 4 në Durrës dhe në mbrëmje në Shkozet: shikoni vetë cfarë shkatërrimi. Banorët janë të lodhur, të tronditur, të paushqyer dhe të stresuar.

Nuk ka asnjë organizim, asnjë ndihmë asnjë orientim dhe askush nuk ka ardhur të na shohë – këto janë fjalët që më përsërisin në çdo takim.

Gjendja është e rëndë, nevojat e njerëzve janë URGJENTE. Ju bëj thirrje strukturave të emergjencës të vihen pa asnjë vonesë në lëvizje dhe të ndihmojnë mijëra familje të braktisura dhe të lëna në harresë. Koha nuk pret!

Exit mobile version