Thirrje urgjente nga Shijaku! Të parandalohet një tragjedi tjetër, janë 100 banesa të pabanueshme…

Kryetari i FRPD, Belind Këlliçi i është drejtuar me një thirrje qeverisë që të ndërhyjë në mënyrë urgjente në Shijak. Ai shkruan se, janë rreth 100 pallate e banesa të pabanueshme, ndaj vemendja e strukturave te shtetit duhet te jete maksimale, qe te parandalohet nje tragjedi tjetër.

Postimi i plotë në Facebook

Thirrje urgjente nga Shijaku! Jane rreth 100 godina, pallate dhe banesa private te cilat jane klasifikuar te pabanueshme. Qytetaret refuzojne te largohen nga shtepite per tu strehuar diku tjeter.

Vemendja e strukturave te shtetit duhet te jete maksimale, qe te parandalohet nje tragjedi tjeter, pasi shumica e pallateve ne lagjen “Lugina”, veshtire se mund te perballoje goditje te tjera. Ju lutem shperndajeni si informacion, pasi deri tani ne kete zone nuk ka aspak vemendje mediatike dhe informacion.

2 50

3 34