Këngëtarja shqiptaro-amerikane ndërpret koncertet dhe niset për Shqipëri: Dua që çdo cent nga ndihmat të shkojë te njerëzit në nevojë

Këngëtarja e famshme shqiptaro-amerikane, Bebe Rexha ka lënë turin e koncerteve dhe ka marrë avionin për në Shqipëri. Këngëtarja thotë se do që çdo cent nga ndihmat të shkojë tek njerëzit në nevojë.

“Dua që çdo cent nga ndihmat të shkojë te njerëzit në nevojë”, shprehet këngëtarja e famshme Bebe Rexha.

bebe