Basha niset për në Durrës për të qenë në kontakt me banorët që kanë nevojë për strehim dhe ushqim

Kryetari i PD, Lulzim Basha është nisur për në Durrës për të qenë në kontakt me banorët që kanë nevojë për strehim dhe ushqim, si dhe për t’u interesuar nga afër për operacionin e kërkimit në 3 pikat më të goditura në Durres.

Fillimisht, kryetari Basha do të jetë tek Spitali i Durrësit, ku po kryhet procesi i verifikimit të sigurisë së godinës.

basha 10