Qytetari i ankohet për ndihmat dhe çadrat, Rama s’e le të flasë dhe…

Kryeministri Edi Rama është duke zhvilluar disa takime sot në Durrës, me banorët e prekur nga tërmeti, ku nuk kanë munguar as problematikat e shprehura nga ana e tyre.

Një prej qytetarëve i tha Ramës se, ndihmat po jepen në mënyrë jo të rregullt, mirëpo kreu i qeverisë gjeti një zgjidhje të menjëhershme, që qytetari të jepte vetë një dorë ndihmë për organizimin.

Rama u takua në Durrës dhe me Behgjet Pacollin, i cili ka ardhur në mbështetje të Shqipërisë në këtë situatë të jashtëzakonshme, duke sjellë ndihma ekonomike, por edhe ndihma në njerëz dhe në ushtri.

e2

1 48

termet3