I neveritshëm dhe qesharak edhe në ditë Zie, tallet dhe bën batuta me fëmijët në mencën e hotelit…

Shqiptarët ndodhen në panic dhe në dhimbje të thellë për humbjet e njerëzve të dashur të tyre si dhe për lëkundejt e tërmeteve që vijojnë pa ndëroprerje ndërs ky që e quan veten kryeministër tallet dhe dhe bën batuta me fëmijët në mencën e një hoteli në Duurës ku janë strehuar disa familje të pastreha.

Rama, në vend të mesazheve sensibilizuese apo të tregojë masat që qeveria do të ndërmarrë në të ardhëm dëgjohet tek i thotë një fëmije: Do të sjellim mësues këtu në hotel, dhe ti do mësosh se nuk ke ardhur për pushime këtu’.

Një fjalor aspak i denjë, jo për faktin se shqiptarët janë kundër dijes, por për faktin se sot Shqipëria është në zi, dhe mësimdhënia është e fundit që na vjen në mendje.

Ndërkohë dëgjojmë edhe gra të cilat mbahen larg kameras kryeministrore teksa thonë: Aman të bëj një foto me këtë, të shkojë urrejtja deri në fund.

Asnjë interesim për familjet e pastreeha në Thumanë, disa prej të cilave nuk kanë as cadra ushtrie dhe jetojnë në dhimbje mes shitur që ka niosur të bjerë.

ra

ramaaa

ra1