“Pallati i Ferrit” në Thumanë, vijon operacioni i shpëtimit të banorëve

Vijon operacioni i shpëtimit të banorëve në “Pallatin e Ferrit” në Thumanë. Këtu janë shembur tre palate dhe shumë njerëz ndodhen poshtë gërmadhave, ndërsa forca e emergjencës po punojnë me intensitet të plotë për shpëtimin e jetëve.

5 11

6 5

2 39