Basha përkrah banorëve tek pallatet e shembura në Thumanë…

Kryetari i PD, Lulzim Basha ndodhet në Thumanë tek pallatet e shembura, ku është takuar me banorë të zones. Basha i ka inkurajuar qytetarët të ruajnë qetësinë dhe forcat e rendit të bëjnë maksimamumin.

Basha ndan me banorët dhimbjen për viktimat nga tërmeti, që ishte tragjik për disa familje në Thumanë dhe Durrës.

b 3

2 37

1 40

1 3