Basha takon Johan Wadephul: PD e angazhuar për zbatimin e kushteve të Bundestag

Takim i shkelqyer me Johan Wadephul. PD e angazhuar per zbatimin e kushteve te Bundestag per Shqiperine qe perbejne udherrefyesin per te dale nga kriza e rende politike dhe drejt integrimit ne BE permes demokracise, sundimit te ligjit dhe zgjedhjeve te lira dhe te ndershme.

ba