Alarm për bombë në sheshin ‘Skënderbej’…

Një alarm për bombë është dhënë pak minuta më parë në Tiranë. Qytetarët kanë parë një çantë të dyshimtë në sheshin Skëndërbej dhe kanë njoftuar policinë.

Dhjetëra forca policie kanë mbërritur dhe kanë rrethuar vendin e ngjarjes.

Çanta është gjetur në hyrje të Bulevardit ‘Zogu i parë’.

1 36

3 25