Basha në Lezhë: Qeveria e PD do ofrojë zgjidhje jo propagandë boshe mashtrimi

Kreu i opozitës, Lulzim Basha ushpreh gjatë bashkëbisedimit me fermerët në Lezhë se, jeta e fermerit është bërë shumë e vështirë për shkak të rritjes së kostos dhe braktisjes nga shtetit

“Në kontrast me atë që keni provuar me këtë qeveri, do ofrojmë zgjidhje dhe mbështetje
Të gjitha e dëgjuam jehonën e shqiptarëve. Mesazh i qartë për Ramën që të hapë rrugën për zgjedhje të lira e të ndershme që janë dhe zgjidhja e krizës që ka pllakosur

Bujqësia prioritet në buxhetin e shtetit. Rama jep 120 milion euro për 10 oligarkë, për fermerët vetëm një të dhjetën”, u shpreh Basha.

9 2

7 3

Basha 8