Vajza e plagosur shpërthen në lot në spital

Një nga banorët e plagosur ngapolicia e shtetit, e cila ndodhej në spital pasi kishte thyer këmbën, në një intervistë për mediat, u shpreh se janë trajtuar si kriminelë.

E reja shpërtheu në lot, pasi kishte thyer këmbën, ndërkohë që tha se, kjo gjë ndodh pasi vendin e drejton një i çmendur.

“Vepra e bandës në pushtet ku në krye drejton një i çmedur që na trajton si kriminelë, unë këmbën e kam të thyer. Dalin atje dhe kemi thyer këmbën.Viktima do të mbeten ato. Do të mbajneë përgjegjësi nga ne. Dhunën terrorin dhe gjithshka ka ndodhur.

Lëndimin e shkaktoi policia me gazin dhe bombat që hidhte kjo është vepër e policisë me urdhëra kriminalë që marrim. Nuk kam ku të ankohem me këtë që ma këan bërë. Edhe për arrestimet ato kanë për të mbajtur përgjegjësi.

Janë një pjesë e mirë ebanorëve. Të gjithë kemi dalë për të mbrojtur shtëpitë tona, çfarë krimi kanë bërë ato. Nuk ka për të mu hequr nga mendja ajo dhunë që kamë parë, dhe pse se po mbroj shtëpinë time. Atje gjendja ëhstë shumë e rënduar. Vtëm dhunë dhe arrestime.

Nuk e di si mund të vijojë. Nuk besoj se do të jetë një protestë e qetë. Do të përshkallzohet. Jemi tarjtuar si kriminelë të vijs htett dhe të dhunojë në shtëpi është e pafalshme”, u shpreh banorja.

75356798 2762959517068067 4280764818404671488 n

auto auto astiri okok15735436681573549155

auto 74323826 10157703256948781 8110534195006144512 n1573549940

unaza2