Pedagogu i njohur tregon tmerrin që pa me sy tek Unaza: Eshtë një gjenocid!

“Është një gjenocid”, kështu e ka cilësuar pedagogu Ervin Goci situatën në zonën e Astirit, ndërsa ndodhet i shoqëruar pranë komisariatit numër 3 në Tiranë.

“Situata për mua është në kufijtë e sulmt të shtetit ndaj qytetarit, ishte e frikshme, ishte thjesht një krehje zone, kapnin njerëzit aty ku ishin nga kafenetë, imagjino që nuk kishte një organizim të policisë. Kishte makina të civilëve që dhunoheshin në mënyrë aksidentale, në konsideratën time, ky ishte një gjenocid ndaj banorëve, nuk e di sa mund të arrestohen të tjerë, nja 300 i kam parë unë.

Unë jam te komisariati numër 3, maksimumi që ndodh si procedurë është ti e ke emrin dhe po të rrasim brenda, shumica prej këtyre që shohim janë rrasur në qeli kot. Janë me qindra, të paktën nga ajo që pashë unë që janë shoqëruar. 

Mua nuk patën mundësi që të dhunonin, pasi isha larg nga vendndodhja, ishte thjesht një demostrim force. Ka persona që janë shoqëruar dhe të goditur, një djalë e kishte hunën e thyer, e nxorën dhe nuk e di as se ku e kanë çuar”, u shpreh Goci në Fax News.

unaza2

auto 74323826 10157703256948781 8110534195006144512 n1573549940

auto auto astiri okok15735436681573549155

2 15